JOM KITA BERDOA

" Ya Allah, berilah padaku rezeki yang halal dan baik, serta pakaikanlah padaku segala perbuatan yang baik. Ya Tuhanku, jadikanlah oleh-Mu rezekiku itu paling luas ketika tuaku dan ketika lemahku. Ya Allah, cukupkanlah bagiku segala rezeki-Mu yang halal daripada yang haram dan kayakanlah aku dengan kurnia-Mu dari yang lainnya. Ya Allah, aku pohon pada-Mu rezeki yang luas dan berguna. Ya Allah, aku pohonkan pada-Mu nikmat yang kekal yang tidak putus-putus dan tidak akan hilang"

Selamat Datang KE BLog Mommy Baby And Kids, lepas baca berilah komen dan jangan lupa LIKE kalau suka ya

Saturday, 24 September 2011

Pengedar Shaklee


Mommy Baby and Kids - Online Journal and Shop adalah sebuah blog peribadi yang mempromosikan kesihatan, kecantikan dan produk Shaklee khusus untuk wanita.


Mommy Baby and Kids diselenggarakan oleh Zue Fruz. Jika anda mencari pengedar shaklee, Mommy Baby and Kids adalah tempatnya..

  • Pengedar Shaklee di Gombak 
  • Pengedar Shaklee di Selangor
  • Pengedar Shaklee di Malaysia

 Sila ke pergi ke ruangan blog untuk artikel-artikel tentang kesihatan, kecantikan dan penyusuan. Atau ke kedai online untuk pembelian produk menggunakan kad kredit.


As a socially-responsible company, Shaklee does not conduct animal testing, we have never conducted animal testing, and we will never conduct animal testing. We have never done business with any lab that conducts tests on animals.


* Dipetik dari laman Shaklee International.

0 comments: